Ratatouille (francia "lecsó")
sponsored links
paradicsom 0,10
hagyma 0,10
zellerszár 0,05
fokhagyma 0,01
padlizsán 0,10
kápia paprika 0,10
cukkini 0,10
olívaolaj 0,05
só, bors, oregano, kakukkfû, bazsalikom
hagyma 0,10
zellerszár 0,05
fokhagyma 0,01
padlizsán 0,10
kápia paprika 0,10
cukkini 0,10
olívaolaj 0,05
só, bors, oregano, kakukkfû, bazsalikom
Az olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát majd hozzáadjuk a vastagabb szeletekre vágott padlizsánt, kápiát, zellerszárat és cukkinit, csak addig pirítsuk, hogy roppanósak maradjanak a zöldségek. Hozzá adjuk a kockára vágott paradicsomot és a friss fûszereket. Sózzuk, borsozzuk. Tálaláskor friss paradicsommal és kakukkfûvel díszítjük.